Bog & idéJørgen Sauer

Bøger skrevet af Jørgen Sauer

Læs mere om Jørgen Sauer
1 produkter
1 produkter
Samfundsfag niveau C
Samfundsfag niveau CHans Henrik Jacobsen
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Samfundsfag niveau C

Mere om Jørgen Sauer

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Jørgen Sauer. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Sauers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samfundsfag niveau C" udgivet af Trojka - "Samfundsfag, niveau E, D og C" udgivet af Trojka - "Samfundsfag, niveau C" udgivet af Trojka - "Samfundsfag, niveau E, D og C" udgivet af Trojka - "Samfundsfag, niveau E, D og C" udgivet af Trojka - "Samfundsfag, niveau E, D og C " udgivet af Trojka - "Samfundsfag, niveau C" udgivet af Trojka - "Samfundsfag, Niveau C - Grundbog" udgivet af Trojka - "Social- og sundhedssektoren 1" i serien "Sosu care¤Social- og sundhedshjælpere" udgivet af Gad - "Samfundsfag, niveau E, D & C" udgivet af Trojka - "Samfundsfag, niveau E, D og C" udgivet af Trojka - "Samfundsfag, niveau C" udgivet af Trojka

Bøger skrevet af Jørgen Sauer

Jørgen Sauer har 12 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Sauers bøger fås kun som hæftet. Jørgen Sauer bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jørgen Sauers "Samfundsfag niveau C"

Det er muligt at købe Jørgen Sauers "Samfundsfag niveau C" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Trojka.

Jørgen Sauer "Samfundsfag, niveau E, D og C"

Det er muligt at købe Jørgen Sauers "Samfundsfag, niveau E, D og C" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Trojka, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Sauer