Bog & idéJørgen Schmitt Jensen

Bøger skrevet af Jørgen Schmitt Jensen

Læs mere om Jørgen Schmitt Jensen
1 produkter
1 produkter
Elementær Portugisisk Grammatik
Elementær Portugisisk GrammatikBirger Lohse
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Elementær Portugisisk Grammatik

Mere om Jørgen Schmitt Jensen

Der er bare én bog af Jørgen Schmitt Jensen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Elementær Portugisisk Grammatik". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Elementær Portugisisk Grammatik" er desuden en del af serien "Munksgaards sprogserie".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jørgen Schmitt Jensens "Elementær Portugisisk Grammatik"

"Elementær Portugisisk Grammatik" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er med i Jensens serie "Munksgaards sprogserie". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Jørgen Schmitt Jensen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Schmitt Jensen