Bog & idéJørgen Seit Jespersen og Per Klaumann

Bøger skrevet af Jørgen Seit Jespersen og Per Klaumann

Læs mere om Jørgen Seit Jespersen og Per Klaumann
1 produkter
1 produkter
Christian lll´s krigsbog
Christian lll´s krigsbogJørgen Seit Jespersen og Per Klaumann
349,95 DKK
Hardback
(0)
Christian lll´s krigsbog

Mere om Jørgen Seit Jespersen og Per Klaumann

Der er blot én bog af Jørgen Seit Jespersen og Per Klaumann tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Christian lll´s krigsbog". Den er publiceret af Turbine på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Christian lll´s krigsbog" af Jørgen Seit Jespersen og Per Klaumann

"Christian lll´s krigsbog" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Klaumann, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Seit Jespersen og Per Klaumann