Bog & idéJørgen Smedsrud

Bøger skrevet af Jørgen Smedsrud

Læs mere om Jørgen Smedsrud
1 produkter
1 produkter
Evnerike elever og tilpasset opplæring
Evnerike elever og tilpasset opplæringJørgen Smedsrud
549,95 DKK
Hæftet
(0)
Evnerike elever og tilpasset opplæring

Mere om Jørgen Smedsrud

Jørgen Smedsrud har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Evnerike elever og tilpasset opplæring". Den er udgivet af Fagbokforlaget på norsk bokmål.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jørgen Smedsruds "Evnerike elever og tilpasset opplæring"

Hos Bog & idé er "Evnerike elever og tilpasset opplæring" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.

Dette er en også en skøn bog fra Smedsrud, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Smedsrud