Bog & idéJørgen Smidstrup

Bøger skrevet af Jørgen Smidstrup

Læs mere om Jørgen Smidstrup
2 produkter
2 produkter
Camillos køkken - Mad, der får folk til at tale sammen
Camillos køkken - Mad, der får folk til at tale sammenJørgen Smidstrup
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Camillos køkken - Mad, der får folk til at tale sammen
CAMILLOS FORNEMMELSE FOR SOMMER
BOEGERTILSTAERKPRIS
CAMILLOS FORNEMMELSE FOR SOMMERJørgen Smidstrup
340,26 DKK
Hæftet
(0)
CAMILLOS FORNEMMELSE FOR SOMMER

Mere om Jørgen Smidstrup

Jørgen Smidstrup har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Smidstrups bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "SPIS & STRIK" udgivet af Lower East Design/Lower East Press - "Camillos køkken - Mad, der får folk til at tale sammen" udgivet af Strandberg Publishing

Bøger skrevet af Jørgen Smidstrup

Der er to tilgængelige udgivelser af Jørgen Smidstrup hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Smidstrups bøger kommer i samtlige formater. Smidstrups bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"SPIS & STRIK" af Jørgen Smidstrup

Det er muligt at købe Jørgen Smidstrups "SPIS & STRIK" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Lower East Design/Lower East Press, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Jørgen Smidstrup "Camillos køkken - Mad, der får folk til at tale sammen"

"Camillos køkken - Mad, der får folk til at tale sammen" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Strandberg Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Smidstrup