Bog & idéJørgen Smith

Bøger skrevet af Jørgen Smith

Læs mere om Jørgen Smith
1 produkter
1 produkter
Strenge tider
Strenge tiderPolitimester Jørgen Smith
39,95 DKK
EBOG
(0)
Strenge tider

Mere om Jørgen Smith

Jørgen Smith har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Strenge tider". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk. "Strenge tider" er desuden udgivet i serien "Dansk kriminalreportage".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jørgen Smiths "Strenge tider"

Det er muligt at købe Jørgen Smiths "Strenge tider" som e-bog. Med "Strenge tider" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Dette er en også en skøn bog fra Smith, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Smith