Bog & idéJørgen Steen Madsen

Bøger skrevet af Jørgen Steen Madsen

Læs mere om Jørgen Steen Madsen
2 produkter
2 produkter
Kan virksomhederne overleve uden fagforeninger
Kan virksomhederne overleve uden fagforeningerJonathan Freedland
119,95 DKK
EBOG
(0)
Kan virksomhederne overleve uden fagforeninger
Fra magtkamp til konsensus
Fra magtkamp til konsensusJørgen Steen Madsen
559,95 DKK
EBOG
(0)
Fra magtkamp til konsensus

Mere om Jørgen Steen Madsen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Jørgen Steen Madsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Steen Madsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det offentlige aftalesystems historie I-IV" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Forligsmagere og forumshoppere" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag

Bøger af Jørgen Steen Madsen

Du kan købe to bøger af Jørgen Steen Madsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Jørgen Steen Madsen kan købes i udvalgte formater. Steen Madsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Det offentlige aftalesystems historie I-IV" af Jørgen Steen Madsen

"Det offentlige aftalesystems historie I-IV" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Forligsmagere og forumshoppere" af Jørgen Steen Madsen

"Forligsmagere og forumshoppere" kan købes online som ebog. Hvis du køber "Forligsmagere og forumshoppere" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Steen Madsen