Bog & idéJørgen Ullvit

Bøger skrevet af Jørgen Ullvit

Læs mere om Jørgen Ullvit
1 produkter
1 produkter
Landmåling
BOEGERTILSTAERKPRIS
LandmålingLars Fredensborg Matthiesen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Landmåling

Mere om Jørgen Ullvit

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger skrevet af Jørgen Ullvit. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Ullvit.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Landmåling" udgivet af Akademisk Forlag - "Landmåling" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Bøger skrevet af Jørgen Ullvit

Du kan købe to bøger af Jørgen Ullvit her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Ullvits bøger kommer kun som hæftet. Ullvits bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Landmåling" af Jørgen Ullvit

Hos Bog & idé er "Landmåling" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Jørgen Ullvit "Landmåling"

"Landmåling" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt Teknisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Ullvit