Bog & idéJørgen V. Petersen

Bøger skrevet af Jørgen V. Petersen

Læs mere om Jørgen V. Petersen
2 produkter
2 produkter
Sort kaffe & hvide sokker
Sort kaffe & hvide sokkerJesper Worre
199,95 DKK
Hardback
(3)
Sort kaffe & hvide sokker
Sort kaffe & hvide sokker
Sort kaffe og hvide sokkerJesper Worre
149,95 DKK
EBOG
(3)
Sort kaffe og hvide sokker

Mere om Jørgen V. Petersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Jørgen V. Petersen. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sort kaffe & hvide sokker" i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag - "Sort kaffe & hvide sokker" i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag - "Sort kaffe & hvide sokker " i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag

Jørgen V. Petersens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Jørgen V. Petersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Jørgen V. Petersen fås i flere forskellige formater. Petersens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Politikens Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sort kaffe & hvide sokker" af Jørgen V. Petersen

Det er muligt at købe Jørgen V. Petersens "Sort kaffe & hvide sokker" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er med i serien "Sort kaffe og hvide sokker". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

"Sort kaffe & hvide sokker" af Jørgen V. Petersen

"Sort kaffe & hvide sokker" kan købes online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Sort kaffe & hvide sokker" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Sort kaffe og hvide sokker". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen V. Petersen