Bog & idéJørgen Vangsted

Bøger skrevet af Jørgen Vangsted

Læs mere om Jørgen Vangsted
1 produkter
1 produkter
Ussel
UsselJørgen Vangsted
119,95 DKK
e-bog
(0)
Ussel

Mere om Jørgen Vangsted

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger fra Jørgen Vangsted. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Vangsted.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bundbid" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Ussel" udgivet af mellemgaard - "Ussel" udgivet af mellemgaard - "Rejsen til Grønland" udgivet af Books on Demand - "Rejsen til Grønland" udgivet af Books on Demand

Bøger af Jørgen Vangsted

Der er fem tilgængelige udgivelser af Jørgen Vangsted hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Jørgen Vangsted bøger i udvalgte formater. Vangsteds bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Bundbid" af Jørgen Vangsted

Hos Bog & idé er "Bundbid" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Ussel" af Jørgen Vangsted

Det er muligt at købe Jørgen Vangsteds "Ussel" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Ussel" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Vangsted