Bog & idéJørn Buch

Bøger skrevet af Jørn Buch

Læs mere om Jørn Buch
3 produkter
3 produkter
Synnejysk historie, løjst op å 11 slaus synnejysk å rigsdansk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Synnejysk historie, løjst op å 11 slaus synnejysk å rigsdanskJørn Buch
41,46 DKK
CD
(0)
Synnejysk historie, løjst op å 11 slaus synnejysk å rigsdansk
Synnejysk historie
Synnejysk historieJørn Buch
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Synnejysk historie
Synnejysk historie
STREAM
Synnejysk historieJørn Buch
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Synnejysk historie

Mere om Jørn Buch

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Jørn Buch. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Buch.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Jørn Buchs bøger kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Synnejysk historie" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Synnejysk historie, løjst op å 11 slaus synnejysk å rigsdansk" udgivet af Æ Synnejysk Forlau - "Synnejysk historie" udgivet af Æ Synnejysk Forening

Mere om Jørn Buchs bøger

Du kan finde tre bøger af Jørn Buch her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Jørn Buch bøger i samtlige formater. Bøgerne af Buch er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jørn Buchs "Synnejysk historie"

Det er muligt at købe Jørn Buchs "Synnejysk historie" som lydbog. Du kan derudover altid have "Synnejysk historie" af Jørn Buch med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Jørn Buch "Synnejysk historie, løjst op å 11 slaus synnejysk å rigsdansk"

"Synnejysk historie, løjst op å 11 slaus synnejysk å rigsdansk" findes på den digitale boghylde som cd. Dette er en også en skøn bog fra Buch, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på und og er udgivet af Æ Synnejysk Forlau.
Detaljer
Fulde navn:
Jørn Buch