Bog & idéJørn Dalsgaard

Bøger skrevet af Jørn Dalsgaard

Læs mere om Jørn Dalsgaard
1 produkter
1 produkter
Drabet på eneboeren
Drabet på eneboerenJørn Dalsgaard
39,95 DKK
EBOG
(0)
Drabet på eneboeren

Mere om Jørn Dalsgaard

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Jørn Dalsgaard. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Dalsgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Drabet på eneboeren" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kirurgi " i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jørn Dalsgaard

Jørn Dalsgaard har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Jørn Dalsgaard fås i flere forskellige formater. Dalsgaard har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Jørn Dalsgaard

Det er muligt at købe Jørn Dalsgaards "Medicinsk Kompendium 19. udgave" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Drabet på eneboeren" af Jørn Dalsgaard

"Drabet på eneboeren" kan købes online som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Drabet på eneboeren" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Jørn Dalsgaard