Bog & idéJørn Falk

Bøger skrevet af Jørn Falk

Læs mere om Jørn Falk
7 produkter
7 produkter
Klassisk og moderne samfundsteori
Klassisk og moderne samfundsteoriNinna Nyberg Sørensen
819,95 DKK
Indbundet
(1)
Klassisk og moderne samfundsteori
Inter City
Inter CityJørn Falk
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Inter City
Legionæren Galejen
Legionæren VIII – GalejenJens Jørgen Hansen
109,95 DKK
e-bog
(0)
Legionæren VIII – Galejen
Og mørket faldt på
Og mørket faldt påJørn Falk
109,95 DKK
e-bog
(0)
Og mørket faldt på
Mørkekammer
MørkekammerJørn Falk
149,95 DKK
Paperback
(0)
Mørkekammer
En endnu levendes hånd
En endnu levendes håndJørn Falk
149,95 DKK
Hæftet
(1)
En endnu levendes hånd
Lige om hjørnet
Lige om hjørnetJørn Falk
179,95 DKK
Paperback
(0)
Lige om hjørnet

Mere om Jørn Falk

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Jørn Falk. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Falk.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Mørkekammer" udgivet af Forlaget Ravnerock - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "En endnu levendes hånd" udgivet af Forlaget Ravnerock - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "I det lange løb" udgivet af mellemgaard - "Livet på landet " udgivet af Landbrugsministeriet - "Legionæren VIII – Galejen" i serien "Legionæren" udgivet af Mellemgaard - "I det lange løb" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Og mørket faldt på" udgivet af mellemgaard - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Rygning forbudt" udgivet af Books on Demand - "Skygger" udgivet af Books on Demand

Jørn Falks bøger

Der er 13 tilgængelige udgivelser af Jørn Falk hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Falks bøger kommer i et udvalg af formater. Jørn Falk bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Klassisk og moderne samfundsteori" af Jørn Falk

"Klassisk og moderne samfundsteori" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Jørn Falk "Mørkekammer"

Det er muligt at købe Jørn Falks "Mørkekammer" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Forlaget Ravnerock, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørn Falk