Bog & idéJørn H. Sværen

Bøger skrevet af Jørn H. Sværen

Læs mere om Jørn H. Sværen
8 produkter
8 produkter
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4
Vi er tiggere
Vi er tiggereJørn H. Sværen
89,95 DKK
Hæftet
(1)
Vi er tiggere
Det færdige værks skønhed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det færdige værks skønhedJørn H. Sværen
41,46 DKK
Hæftet
(0)
Det færdige værks skønhed
Dronningeburet
DronningeburetJørn H. Sværen
69,95 DKK
Hæftet
(0)
Dronningeburet
Hvidt og sort
Hvidt og sortJørn H. Sværen
69,95 DKK
Hæftet
(0)
Hvidt og sort
Ord & handling
Ord & handlingJørn H. Sværen
59,95 DKK
Løsblade
(0)
Ord & handling
Dronning af England
Dronning af EnglandJørn H. Sværen
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Dronning af England
Tolv bøger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tolv bøgerJørn H. Sværen
165,96 DKK
Hardback
(0)
Tolv bøger

Mere om Jørn H. Sværen

Her hos Bog & idé har du et stort udbud af bøger af Jørn H. Sværen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Sværen.
Bøgerne fra Jørn H. Sværen findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Britisk museum" udgivet af Rue Lord Byron - "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig - "Hvidt og sort" udgivet af Forlaget Virkelig - "Dronningeburet" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ord & handling" i serien "Bestiarium" udgivet af Forlaget Virkelig - "Håndtag" i serien "Bestiarium" udgivet af Forlaget Virkelig - "Bordkort" i serien "Bestiarium" udgivet af Forlaget Virkelig - "Det færdige værks skønhed" i serien "Bestiarium" udgivet af Forlaget Virkelig - "Vi er tiggere" i serien "Bestiarium" udgivet af Forlaget Virkelig - "Dronning af England" udgivet af Forlaget Virkelig

Jørn H. Sværens bøger

Du kan bestille 11 bøger af Jørn H. Sværen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Jørn H. Sværen bøger i flere formater. Sværen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Britisk museum" af Jørn H. Sværen

Hos Bog & idé er "Britisk museum" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Rue Lord Byron, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Ny Jord 3-4" af Jørn H. Sværen

Det er muligt at købe Jørn H. Sværens "Ny Jord 3-4" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.
Detaljer
Fulde navn:
Jørn H. Sværen