Bog & idéJørn Helder

Bøger skrevet af Jørn Helder

Læs mere om Jørn Helder
3 produkter
3 produkter
Kaj Munk - diskontinuitet og diskursiv forskydning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kaj Munk - diskontinuitet og diskursiv forskydningJørn Helder
190,86 DKK
Paperback
(0)
Kaj Munk - diskontinuitet og diskursiv forskydning
Ledelse og videnskabsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse og videnskabsteoriJørn Helder
314,96 DKK
Bog
(0)
Ledelse og videnskabsteori
Kommunikationsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
KommunikationsteoriAnders Ohlsson
503,96 DKK
Hæftet
(0)
Kommunikationsteori

Mere om Jørn Helder

Der er en del bøger af Jørn Helder til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Helder.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Jørn Helders bøger findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ph.D-serie. One company - one language?" udgivet af Copenhagen Business School Press - "Kommunikationsteori" udgivet af HansReitzels - "Sundhedsledelse" udgivet af HansReitzels - "Virksomhedens informationsplanlægning og formidling " udgivet af Samfundslitteratur - "Kommunikationsteori" udgivet af Gyldendal - "Ledelse og videnskabsteori" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jørn Helder

Du kan købe seks bøger af Jørn Helder her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Jørn Helder kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Helder er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jørn Helders "Ph.D-serie. One company - one language?"

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Jørn Helder. Det er Copenhagen Business School Press, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på flere sprog.

"Kommunikationsteori" af Jørn Helder

Hos Bog & idé er "Kommunikationsteori" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Jørn Helder