Bog & idéJørn Herrstedt

Bøger skrevet af Jørn Herrstedt

Læs mere om Jørn Herrstedt
1 produkter
1 produkter
Klinisk onkologi
Klinisk onkologiJørn Herrstedt
509,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk onkologi

Mere om Jørn Herrstedt

Hvis du søger en bog af Jørn Herrstedt, kan du købe et bredt udbud til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Herrstedts udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk onkologi" udgivet af Gyldendal - "Klinisk onkologi" udgivet af Munksgaard

Jørn Herrstedts bøger

Du kan finde to bøger af Jørn Herrstedt her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Jørn Herrstedt bøger i udvalgte formater. Herrstedts bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jørn Herrstedts "Klinisk onkologi"

Hos Bog & idé er "Klinisk onkologi" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Jørn Herrstedt "Klinisk onkologi"

Det er muligt at købe Jørn Herrstedts "Klinisk onkologi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørn Herrstedt