Bog & idéJørn Kjølseth Møller og Steen Hvid

Bøger skrevet af Jørn Kjølseth Møller og Steen Hvid

Læs mere om Jørn Kjølseth Møller og Steen Hvid
1 produkter
1 produkter
Den undersøgende leder, 2. udgave
Den undersøgende leder, 2. udgaveJørn Kjølseth Møller og Steen Hvid
299,95 DKK
Paperback
(0)
Den undersøgende leder, 2. udgave

Mere om Jørn Kjølseth Møller og Steen Hvid

Du kan kun købe en enkelt bog af Jørn Kjølseth Møller og Steen Hvid her hos Bog & idé. Det er "Den undersøgende leder, 2. udgave". Den er publiceret af Samfundslitteratur på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jørn Kjølseth Møller og Steen Hvids "Den undersøgende leder, 2. udgave"

Det er muligt at købe Jørn Kjølseth Møller og Steen Hvids "Den undersøgende leder, 2. udgave" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Endnu en af Jørn Kjølseth Møller og Steen Hvid fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jørn Kjølseth Møller og Steen Hvid