Bog & idéJørn Loftager

Bøger skrevet af Jørn Loftager

Læs mere om Jørn Loftager
2 produkter
2 produkter
Karl Marx
BOEGERTILSTAERKPRIS
Karl MarxJørn Loftager
134,96 DKK
Hæftet
(0)
Karl Marx
Karl Marx
Karl MarxJørn Loftager
149,95 DKK
EBOG
(0)
Karl Marx

Mere om Jørn Loftager

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Jørn Loftager. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Loftager.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Karl Marx" i serien "Statskundskabens klassikere" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Karl Marx" i serien "Statskundskabens klassikere" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Jørn Loftagers bøger

Du kan finde to bøger af Jørn Loftager her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Jørn Loftager fås i udvalgte formater. Bøgerne af Loftager er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Karl Marx" af Jørn Loftager

"Karl Marx" er tilgængelig online som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Loftager, kan du godt glæde dig. Bogen er med i serien "Statskundskabens klassikere". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.

"Karl Marx" af Jørn Loftager

"Karl Marx" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Statskundskabens klassikere". Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jørn Loftager