Bog & idéJørn Namer

Bøger skrevet af Jørn Namer

Læs mere om Jørn Namer
2 produkter
2 produkter
Skjulte sår
STREAM
Skjulte sårSteen Harvig
119,95 DKK
Lydbog
(2)
Skjulte sår
Skjulte sår
Skjulte sårSteen Harvig
99,95 DKK
EBOG
(0)
Skjulte sår

Mere om Jørn Namer

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Jørn Namer. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Namer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Slutspil med blind makker" udgivet af Saga - "Skjulte sår" udgivet af Saga - "En sidste hilsen" udgivet af Saga - "Den tynde" udgivet af Saga

Bøger af Jørn Namer

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Jørn Namer hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Namers bøger fås blot som hæftet. Bøgerne af Namer er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Saga.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jørn Namers "Slutspil med blind makker"

Hos Bog & idé er "Slutspil med blind makker" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Jørn Namer "Skjulte sår"

Det er muligt at købe Jørn Namers "Skjulte sår" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Jørn Namer