Bog & idéJohan Backman

Bøger skrevet af Johan Backman

Læs mere om Johan Backman
4 produkter
4 produkter
Ringarnas förbannelse
Ringarnas förbannelseJohan Backman
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Ringarnas förbannelse
Kall som is
Kall som isJohan Backman
49,95 DKK
EBOG
(0)
Kall som is
Ringarnas förbannelse
Ringarnas förbannelseJohan Backman
49,95 DKK
EBOG
(0)
Ringarnas förbannelse
Självmordsbombaren
SjälvmordsbombarenJohan Backman
49,95 DKK
EBOG
(0)
Självmordsbombaren

Mere om Johan Backman

Johan Backman har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Backman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig swe.
- "Ringarnas förbannelse" i serien "Röda siffror" udgivet af SAGA Egmont - "Kall som is" i serien "Röda siffror" udgivet af SAGA Egmont - "Självmordsbombaren" udgivet af SAGA Egmont - "Ringarnas förbannelse" i serien "Röda siffror" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Johan Backmans bøger

Johan Backman har fire bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Backmans bøger fås i flere formater. Bøgerne af Backman er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af SAGA Egmont.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Johan Backmans "Ringarnas förbannelse"

"Ringarnas förbannelse" er tilgængelig online som lydbog. Med Johan Backmans "Ringarnas förbannelse" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i serien "Röda siffror". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på swe.

Johan Backman "Kall som is"

Hos Bog & idé er "Kall som is" tilgængelig som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Kall som is" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Backmans serie "Röda siffror". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på swe og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Johan Backman