Bog & idéJohan Cullberg

Bøger skrevet af Johan Cullberg

Læs mere om Johan Cullberg
2 produkter
2 produkter
Krise og udvikling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Krise og udviklingJohan Cullberg
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Krise og udvikling
Dynamisk psykiatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dynamisk psykiatriJohan Cullberg
395,96 DKK
Indbundet
(0)
Dynamisk psykiatri

Mere om Johan Cullberg

Der er flere forskellige bøger fra Johan Cullberg tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Cullberg.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Johan Cullbergs bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Krise og udvikling" udgivet af Gyldendal - "Krise og udvikling" udgivet af Gyldendal - "Psykoser" udgivet af Gyldendal - "Dynamisk psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Krise og udvikling" udgivet af Gyldendal

Mere om Johan Cullbergs bøger

Johan Cullberg har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Johan Cullberg fås i forskellige formater. Bøgerne af Cullberg er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Johan Cullbergs "Krise og udvikling"

Hos Bog & idé er "Krise og udvikling" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Krise og udvikling" af Johan Cullberg

Hos Bog & idé er "Krise og udvikling" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på swe.
Detaljer
Fulde navn:
Johan Cullberg