Bog & idéJohan Deckmann

Bøger skrevet af Johan Deckmann

Læs mere om Johan Deckmann
2 produkter
2 produkter
Johans virkelige hændelser, Sort Læseklub
Johans virkelige hændelser, Sort LæseklubJohan Deckmann
39,95 DKK
EBOG
(1)
Johans virkelige hændelser, Sort Læseklub
Johans virkelige hændelser
STREAM
Johans virkelige hændelserJohan Deckmann
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Johans virkelige hændelser

Mere om Johan Deckmann

Der findes flere forskellige bøger fra Johan Deckmann til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Deckmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Johans virkelige hændelser, Sort Læseklub" i serien "Læseklub" udgivet af Alinea - "Johans virkelige hændelser" udgivet af Alinea - "Johans virkelige hændelser, Sort Læseklub " i serien "Læseklub Sort" udgivet af Alinea

Bøger skrevet af Johan Deckmann

Du kan bestille tre bøger af Johan Deckmann her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Johan Deckmann bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Deckmann udgivet i serier, og de er publiceret af Alinea.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Johans virkelige hændelser, Sort Læseklub" af Johan Deckmann

"Johans virkelige hændelser, Sort Læseklub" er tilgængelig online som ebog. "Johans virkelige hændelser, Sort Læseklub" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Læseklub". Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Johan Deckmann "Johans virkelige hændelser"

Det er muligt at købe Johan Deckmanns "Johans virkelige hændelser" som lydbog. Fordelen ved at have Johan Deckmanns "Johans virkelige hændelser" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Johan Deckmann