Bog & idéJohan Franco Cereceda

Bøger skrevet af Johan Franco Cereceda

Læs mere om Johan Franco Cereceda
2 produkter
2 produkter
Fino! : om sherry, världens bästa vin
Fino! : om sherry, världens bästa vinJohan Franco Cereceda
419,95 DKK
Indbundet
(0)
Fino! : om sherry, världens bästa vin
Skaldaler i vinvärlden
Skaldaler i vinvärldenJohan Franco Cereceda
369,95 DKK
Indbundet
(0)
Skaldaler i vinvärlden

Mere om Johan Franco Cereceda

Du kan kun finde en enkelt bog af Johan Franco Cereceda her hos Bog & idé. Det er "Fino! : om sherry, världens bästa vin". Det er Carlsson Bokförlag, der har udgivet den på svensk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Johan Franco Cerecedas "Fino! : om sherry, världens bästa vin"

"Fino! : om sherry, världens bästa vin" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Carlsson Bokförlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk.

Endnu en af Johan Franco Cereceda fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Johan Franco Cereceda