Bog & idéJohan Hallberg

Bøger skrevet af Johan Hallberg

Læs mere om Johan Hallberg
1 produkter
1 produkter
Dræbte to - kun dømt for et mord
Dræbte to – kun dømt for et mordJohan Hallberg
39,95 DKK
EBOG
(0)
Dræbte to – kun dømt for et mord

Mere om Johan Hallberg

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Johan Hallberg. Bogen har titlen "Dræbte to - kun dømt for et mord". Den er publiceret af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Dræbte to - kun dømt for et mord" er desuden tilknyttet serien "Dansk kriminalreportage".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dræbte to - kun dømt for et mord" af Johan Hallberg

"Dræbte to - kun dømt for et mord" kan købes som ebog. Med "Dræbte to - kun dømt for et mord" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Dansk kriminalreportage". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Dette er en også en skøn bog fra Hallberg, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Johan Hallberg