Bog & idéJohan Heinsen

Bøger skrevet af Johan Heinsen

Læs mere om Johan Heinsen
4 produkter
4 produkter
Det første fængsel
Det første fængselJohan Heinsesn
129,95 DKK
Hardback
(6)
Det første fængsel
Det første fængsel
Det første fængselJohan Heinsen
79,95 DKK
Lydbog
(6)
Det første fængsel
Det første fængsel
Det første fængselJohan Heinsen
79,95 DKK
EBOG
(6)
Det første fængsel
temp nr. 27
temp nr. 27: Efterlyst. Identitet, tvang og mobilitet, 1750-1850Efterlyst. Identitet
29,95 DKK
EBOG
(0)
temp nr. 27: Efterlyst. Identitet, tvang og mobilitet, 1750-1850

Mere om Johan Heinsen

Johan Heinsen har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Heinsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det første fængsel" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Det første fængsel" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Det første fængsel " i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Johan Heinsens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Johan Heinsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Heinsens bøger kommer i samtlige formater. Heinsens bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Aarhus Universitetsforlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Johan Heinsens "Det første fængsel"

Hos Bog & idé er "Det første fængsel" tilgængelig som lydbog. Med Johan Heinsens "Det første fængsel" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af serien "100 danmarkshistorier". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Det første fængsel" af Johan Heinsen

Det er muligt at købe Johan Heinsens "Det første fængsel" som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Det første fængsel" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af serien "100 danmarkshistorier". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Johan Heinsen