Bog & idéJohan Heugh Wandall

Bøger skrevet af Johan Heugh Wandall

Læs mere om Johan Heugh Wandall
1 produkter
1 produkter
Klinisk ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk ernæringJørgen Wiis
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk ernæring

Mere om Johan Heugh Wandall

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Johan Heugh Wandall. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Wandall.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal - "Klinisk ernæring" udgivet af Gyldendal

Bøger af Johan Heugh Wandall

Du kan bestille tre bøger af Johan Heugh Wandall her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Johan Heugh Wandall kommer i samtlige formater. Wandalls bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Klinisk ernæring" af Johan Heugh Wandall

"Klinisk ernæring" kan købes som e-bog (pdf-format). Med "Klinisk ernæring" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Akademisk.

Johan Heugh Wandall "Klinisk ernæring"

Det er muligt at købe Johan Heugh Wandalls "Klinisk ernæring" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Johan Heugh Wandall