Bog & idéJohan Huizinga

Bøger skrevet af Johan Huizinga

Læs mere om Johan Huizinga
4 produkter
4 produkter
Erasmus
ErasmusJohan Huizinga
69,95 DKK
EBOG
(0)
Erasmus
Homo Ludens. Proeve eener bepaling van het spel-element der cultuur
Homo Ludens. Proeve eener bepaling van het spel-element der cultuurJohan Huizinga
69,95 DKK
EBOG
(0)
Homo Ludens. Proeve eener bepaling van het spel-element der cultuur
Herfsttij der Middeleeuwen
Herfsttij der MiddeleeuwenJohan Huizinga
109,95 DKK
EBOG
(0)
Herfsttij der Middeleeuwen
Nederland's beschaving in de zeventiende eeuw
Nederland's beschaving in de zeventiende eeuwJohan Huizinga
49,95 DKK
EBOG
(0)
Nederland's beschaving in de zeventiende eeuw

Mere om Johan Huizinga

Johan Huizinga har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Huizingas nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dut.
- "Homo Ludens. Proeve eener bepaling van het spel-element der cultuur" i serien "{"stringMap":{"da":"Nederlandstalige klassiekers"}}" udgivet af SAGA Egmont - "Herfsttij der Middeleeuwen" i serien "{"stringMap":{"da":"Nederlandstalige klassiekers"}}" udgivet af SAGA Egmont - "Erasmus " i serien "{"stringMap":{"da":"Dutch Classics"}}" udgivet af SAGA Egmont

Johan Huizingas bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Johan Huizinga hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Huizinga som ebog. Huizingas bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Homo Ludens. Proeve eener bepaling van het spel-element der cultuur" af Johan Huizinga

Det er muligt at købe Johan Huizingas "Homo Ludens. Proeve eener bepaling van het spel-element der cultuur" som ebog. Med "Homo Ludens. Proeve eener bepaling van het spel-element der cultuur" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "{"stringMap":{"da":"Nederlandstalige klassiekers"}}". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dut og er publiceret af SAGA Egmont.

Johan Huizinga "Herfsttij der Middeleeuwen"

Det er muligt at købe Johan Huizingas "Herfsttij der Middeleeuwen" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Herfsttij der Middeleeuwen" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "{"stringMap":{"da":"Nederlandstalige klassiekers"}}". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dut.
Detaljer
Fulde navn:
Johan Huizinga