Bog & idéJohan Keller

Bøger skrevet af Johan Keller

Læs mere om Johan Keller
4 produkter
4 produkter
Meteorologen gennem ild og vand
Meteorologen gennem ild og vandJohan Keller
79,95 DKK
EBOG
(0)
Meteorologen gennem ild og vand
Fædre og Døtre
Fædre og døtreJohan Keller
149,95 DKK
e-bog
(0)
Fædre og døtre
Støvet i lysstrålen
Støvet i lysstrålenJohan Keller
59,95 DKK
EBOG
(0)
Støvet i lysstrålen
Meteorologen der tabte vejret
Meteorologen der tabte vejretJohan Keller
79,95 DKK
EBOG
(1)
Meteorologen der tabte vejret

Mere om Johan Keller

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Johan Keller. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kellers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Meteorologen gennem ild og vand" udgivet af Skriveforlaget - "Meteorologen gennem ild og vand" udgivet af Skriveforlaget - "Meteorologen der tabte vejret" udgivet af Skriveforlaget - "Støvet i lysstrålen" udgivet af Skriveforlaget - "Støvet i lysstrålen" udgivet af Skriveforlaget - "Fædre og døtre" udgivet af EgoLibris - "Fædre og Døtre" udgivet af EgoLibris

Bøger af Johan Keller

Du kan bestille syv bøger af Johan Keller her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Johan Keller kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Keller er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Meteorologen gennem ild og vand" af Johan Keller

Det er muligt at købe Johan Kellers "Meteorologen gennem ild og vand" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Meteorologen gennem ild og vand" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Skriveforlaget, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Johan Keller "Meteorologen gennem ild og vand"

Det er muligt at købe Johan Kellers "Meteorologen gennem ild og vand" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Skriveforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Johan Keller