Bog & idéJohan Klinge Sørensen

Bøger skrevet af Johan Klinge Sørensen

Læs mere om Johan Klinge Sørensen
2 produkter
2 produkter
Strejftog gennem otte årtier
Strejftog gennem otte årtierJohan Klinge Sørensen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Strejftog gennem otte årtier
Opvækst på Bispebjerg i 1940'erne og 1950'erne
Opvækst på Bispebjerg i 1940'erne og 1950'erneJ. Klinge Sørensen
129,95 DKK
e-bog
(0)
Opvækst på Bispebjerg i 1940'erne og 1950'erne

Mere om Johan Klinge Sørensen

Der er mange bøger skrevet af Johan Klinge Sørensen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strejftog gennem otte årtier" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Strejftog gennem otte årtier" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Pensionistliv i Nordjylland - Danmark - Verden" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Opvækst på Bispebjerg i 1940'erne og 1950'erne" udgivet af mellemgaard - "Opvækst på Bispebjerg i 1940'erne og 1950'erne" udgivet af mellemgaard

Mere om Johan Klinge Sørensens bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Johan Klinge Sørensen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Sørensens bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Sørensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Strejftog gennem otte årtier" af Johan Klinge Sørensen

Hos Bog & idé er "Strejftog gennem otte årtier" tilgængelig som ebog. "Strejftog gennem otte årtier" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.

Johan Klinge Sørensen "Strejftog gennem otte årtier"

"Strejftog gennem otte årtier" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Johan Klinge Sørensen