Bog & idéJohan Lövgren

Bøger skrevet af Johan Lövgren

Læs mere om Johan Lövgren
3 produkter
3 produkter
#8 Learn together
#8 Learn togetherJohan Lövgren
39,95 DKK
EBOG
(0)
#8 Learn together
Lær sammen
Lær sammenJohan Lövgren
89,95 DKK
Paperback
(0)
Lær sammen
#8 Lær sammen
#8 Lær sammenJohan Lövgren
39,95 DKK
EBOG
(0)
#8 Lær sammen

Mere om Johan Lövgren

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger fra Johan Lövgren. På listen nedenfor har du de seneste af Lövgrens bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Johan Lövgrens bøger kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "#8 Learn together" i serien "10 Lessons from the Folk High School" udgivet af Forlaget Højskolerne - "#8 Lær sammen" i serien "Højskolens 10 bud" udgivet af Forlaget Højskolerne - "Lær sammen" udgivet af FFD's forlag

Bøger af Johan Lövgren

Du kan købe tre bøger af Johan Lövgren her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Lövgrens bøger fås i flere formater. Lövgren har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Johan Lövgrens "#8 Learn together"

"#8 Learn together" kan købes online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "#8 Learn together" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "10 Lessons from the Folk High School". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Forlaget Højskolerne.

"#8 Lær sammen" af Johan Lövgren

Det er muligt at købe Johan Lövgrens "#8 Lær sammen" som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "#8 Lær sammen" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Højskolens 10 bud". Det er Forlaget Højskolerne, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Johan Lövgren