Bog & idéJohan Lyngholm-Bjerge

Bøger skrevet af Johan Lyngholm-Bjerge

Læs mere om Johan Lyngholm-Bjerge
5 produkter
5 produkter
Åge indefra
Åge indefraArild Stavrum
169,95 DKK
EBOG
(0)
Åge indefra
Nu handler det om FCK
STREAM
Nu handler det om FCKJohan Lyngholm-Bjerge
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Nu handler det om FCK
Nu handler det om FCK
Nu handler det om FCKJohan Lyngholm-Bjerge
139,95 DKK
EBOG
(2)
Nu handler det om FCK
Åge indefra
STREAM
Åge indefraArild Stavrum
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Åge indefra
Survivor
SurvivorJohan Lyngholm-Bjerge
139,95 DKK
EBOG
(0)
Survivor

Mere om Johan Lyngholm-Bjerge

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Johan Lyngholm-Bjerge. På listen nedenfor finder du Lyngholm-Bjerges nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Blåt Blod" udgivet af Helmin & Sorgenfri - "Survivor" udgivet af People's - "Survivor" udgivet af People’sPress - "Nu handler det om FCK" udgivet af Berlingske - "Nu handler det om FCK" udgivet af Berlingske - "Nu handler det om FCK" udgivet af Peoples Press

Mere om Johan Lyngholm-Bjerges bøger

Johan Lyngholm-Bjerge har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Lyngholm-Bjerges bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Lyngholm-Bjerge er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Blåt Blod" af Johan Lyngholm-Bjerge

Hos Bog & idé er "Blåt Blod" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Helmin & Sorgenfri, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Johan Lyngholm-Bjerge "Survivor"

Hos Bog & idé er "Survivor" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Survivor" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People's.
Detaljer
Fulde navn:
Johan Lyngholm-Bjerge