Bog & idéJohan P. Hansen

Bøger skrevet af Johan P. Hansen

Læs mere om Johan P. Hansen
2 produkter
2 produkter
Tal og polynomier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tal og polynomierJohan P. Hansen
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Tal og polynomier
Tal og polynomier
Tal og polynomierJohan P. Hansen
89,95 DKK
EBOG
(0)
Tal og polynomier

Mere om Johan P. Hansen

Johan P. Hansen har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Hansens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Algebra og talteori" udgivet af Gyldendal - "Tal og polynomier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Tal og polynomier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Tal og mængder" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Tal og mængder" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Johan P. Hansen

Du kan bestille fem bøger af Johan P. Hansen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Johan P. Hansen kommer i forskellige formater. Hansens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Johan P. Hansens "Algebra og talteori"

Det er muligt at købe Johan P. Hansens "Algebra og talteori" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Johan P. Hansen "Tal og polynomier"

Hos Bog & idé er "Tal og polynomier" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Tal og polynomier" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Johan P. Hansen