Bog & idéJohan Schlüter

Bøger skrevet af Johan Schlüter

Læs mere om Johan Schlüter
1 produkter
1 produkter
Højt at flyve
Højt at flyveJohan Schlüter
349,95 DKK
Hæftet
(2)
Højt at flyve

Mere om Johan Schlüter

Der er en del bøger fra Johan Schlüter til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Schlüters seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Højt at flyve" udgivet af Forlaget Momenta - "Højt at flyve" udgivet af Momenta

Johan Schlüters bøger

Johan Schlüter har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Schlüters bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Schlüter er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Højt at flyve" af Johan Schlüter

Hos Bog & idé er "Højt at flyve" tilgængelig som ebog. "Højt at flyve" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget Momenta, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Johan Schlüter "Højt at flyve"

Hos Bog & idé er "Højt at flyve" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Momenta, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Johan Schlüter