Bog & idéJohanne Grøndahl Glavind

Bøger skrevet af Johanne Grøndahl Glavind

Læs mere om Johanne Grøndahl Glavind
3 produkter
3 produkter
Gode spørgsmål, rigtige svar
Gode spørgsmål, rigtige svarJohanne Grøndahl Glavind
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Gode spørgsmål, rigtige svar
Simulationsbaserede undervisningsmetoder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Simulationsbaserede undervisningsmetoderJette Henriksen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Simulationsbaserede undervisningsmetoder
International politikNU
International politikNUKnud Erik Jørgensen
509,95 DKK
Hæftet
(0)
International politikNU

Mere om Johanne Grøndahl Glavind

Der findes forskellige bøger skrevet af Johanne Grøndahl Glavind tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Glavinds udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "International politikNU" udgivet af Systime - "Gode spørgsmål, rigtige svar" udgivet af Gyldendal - "Gode spørgsmål, rigtige svar" udgivet af Gyldendal

Johanne Grøndahl Glavinds bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Johanne Grøndahl Glavind hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Glavinds bøger fås blot som hæftet. Bøgerne af Glavind er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"International politikNU" af Johanne Grøndahl Glavind

"International politikNU" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Gode spørgsmål, rigtige svar" af Johanne Grøndahl Glavind

"Gode spørgsmål, rigtige svar" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Johanne Grøndahl Glavind