Bog & idéJohanne Jeppesen Lomholt

Bøger skrevet af Johanne Jeppesen Lomholt

Læs mere om Johanne Jeppesen Lomholt
1 produkter
1 produkter
Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier
Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familierHjalti Jonsson
599,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier

Mere om Johanne Jeppesen Lomholt

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger skrevet af Johanne Jeppesen Lomholt. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Lomholts nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skolens fraværende børn" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Johanne Jeppesen Lomholt

Johanne Jeppesen Lomholt har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Johanne Jeppesen Lomholt kan købes i flere forskellige formater. Lomholts bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Skolens fraværende børn" af Johanne Jeppesen Lomholt

Det er muligt at købe Johanne Jeppesen Lomholts "Skolens fraværende børn" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af Lomholts serie "Undervisning og læring". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo Forlag.

Johanne Jeppesen Lomholt "Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier"

Det er muligt at købe Johanne Jeppesen Lomholts "Kognitiv adfærdsterapi med børn, unge og familier" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Johanne Jeppesen Lomholt