Bog & idéJohanne Marie Vinter Kirkeby

Bøger skrevet af Johanne Marie Vinter Kirkeby

Læs mere om Johanne Marie Vinter Kirkeby
1 produkter
1 produkter
Grundfaglig viden om Profession og samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundfaglig viden om Profession og samfundBritta Dumstrei og Trine Holst Mortensen
287,96 DKK
Indbundet
(0)
Grundfaglig viden om Profession og samfund

Mere om Johanne Marie Vinter Kirkeby

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Johanne Marie Vinter Kirkeby. Bogen hedder "Grundfaglig viden om Profession og samfund". Det er Akademisk Forlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Johanne Marie Vinter Kirkebys "Grundfaglig viden om Profession og samfund"

Hos Bog & idé er "Grundfaglig viden om Profession og samfund" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Johanne Marie Vinter Kirkeby