Bog & idéJohanne Steenstrup

Bøger skrevet af Johanne Steenstrup

Læs mere om Johanne Steenstrup
3 produkter
3 produkter
Det Skjulte København
Det Skjulte KøbenhavnKlaus Dahl
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Det Skjulte København
Secret Copenhagen: An Unusual Travel Guide
Secret Copenhagen: An Unusual Travel GuideKlaus Dahl
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Secret Copenhagen: An Unusual Travel Guide
Verborgenes Kopenhagen
Verborgenes KopenhagenJohanne Steenstrup
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Verborgenes Kopenhagen

Mere om Johanne Steenstrup

Der findes flere forskellige bøger af Johanne Steenstrup tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Steenstrups seneste udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Johanne Steenstrups bøger findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Verborgenes Kopenhagen" udgivet af Éditions Jonglez - "Secret Copenhagen: An Unusual Travel Guide" udgivet af Éditions Jonglez - "Det Skjulte København" udgivet af Éditions Jonglez - "Copenhague Insolite et Secrète" udgivet af Éditions Jonglez - "Det skjulte København" udgivet af Éditions Jonglez - "Secret Copenhagen" udgivet af Éditions Jonglez - "Specialerække. Jernalderen" i serien "Specialerække" udgivet af Institut for Antropologi

Bøger skrevet af Johanne Steenstrup

Johanne Steenstrup har syv bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun finde Steenstrups bøger som hæftet. Derudover er bøgerne fra Steenstrup udgivet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Verborgenes Kopenhagen" af Johanne Steenstrup

"Verborgenes Kopenhagen" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Éditions Jonglez, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

"Secret Copenhagen: An Unusual Travel Guide" af Johanne Steenstrup

Hos Bog & idé er "Secret Copenhagen: An Unusual Travel Guide" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Éditions Jonglez, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Johanne Steenstrup