Bog & idéJohannes Clausen

Bøger skrevet af Johannes Clausen

Læs mere om Johannes Clausen
2 produkter
2 produkter
Lov og evangelium
Lov og evangeliumJohannes Clausen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Lov og evangelium
Laurentius valla - hans liv og skrifter. et bidrag til belys
Laurentius Valla - hans liv og skrifter. Et bidrag til belysning af humanismenJohannes Clausen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Laurentius Valla - hans liv og skrifter. Et bidrag til belysning af humanismen

Mere om Johannes Clausen

Hvis du søger en bog fra Johannes Clausen, kan du vælge i mellem et stort udbud til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Clausen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Laurentius Valla - hans liv og skrifter. Et bidrag til belysning af humanismen" udgivet af Saga - "Lov og evangelium" udgivet af Saga - "Lov og evangelium" udgivet af SAGA Egmont - "Et liv i periferien" udgivet af Rockwool Fondens Forskningsenhed. Syddansk Universitetsforlag

Bøger skrevet af Johannes Clausen

Der er fire tilgængelige udgivelser af Johannes Clausen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Clausens bøger kommer i flere formater. Clausens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Laurentius Valla - hans liv og skrifter. Et bidrag til belysning af humanismen" af Johannes Clausen

Hos Bog & idé er "Laurentius Valla - hans liv og skrifter. Et bidrag til belysning af humanismen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

"Lov og evangelium" af Johannes Clausen

Hos Bog & idé er "Lov og evangelium" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Johannes Clausen