Bog & idéJohannes Fibiger m.fl.

Bøger skrevet af Johannes Fibiger m.fl.

Læs mere om Johannes Fibiger m.fl.
2 produkter
2 produkter
Kvan 117: Teknologiforståelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kvan 117: TeknologiforståelseJohannes Fibiger m.fl.
62,96 DKK
Hæftet
(1)
Kvan 117: Teknologiforståelse
KvaN 118: Fortælling og dannelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
KvaN 118: Fortælling og dannelseJohannes Fibiger m.fl.
62,96 DKK
Hæftet
(0)
KvaN 118: Fortælling og dannelse

Mere om Johannes Fibiger m.fl.

Hvis du søger en bog af Johannes Fibiger m.fl., ser du et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du m.fl.s seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "KvaN 118: Fortælling og dannelse" udgivet af KvaN - "Kvan 117: Teknologiforståelse" udgivet af KvaN

Johannes Fibiger m.fl.s bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Johannes Fibiger m.fl. hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. m.fl.s bøger kommer bare som hæftet. m.fl.s bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: KvaN.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"KvaN 118: Fortælling og dannelse" af Johannes Fibiger m.fl.

"KvaN 118: Fortælling og dannelse" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af KvaN.

Johannes Fibiger m.fl. "Kvan 117: Teknologiforståelse"

Det er muligt at købe Johannes Fibiger m.fl.s "Kvan 117: Teknologiforståelse" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er KvaN, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Johannes Fibiger m.fl.