Bog & idéJohannes Nicolaisen

Bøger skrevet af Johannes Nicolaisen

Læs mere om Johannes Nicolaisen
1 produkter
1 produkter
The pastoral Tuareg, vol. I-II
The pastoral Tuareg, vol. I-IIJohannes Nicolaisen
629,95 DKK
Indbundet
(0)
The pastoral Tuareg, vol. I-II

Mere om Johannes Nicolaisen

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Johannes Nicolaisen. Bogen har titlen "The pastoral Tuareg ". Den er udgivet af Thames and Hudson Rhodos på dansk. "The pastoral Tuareg " er desuden tilknyttet serien "The Carlsberg Foundation's nomad research project".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"The pastoral Tuareg " af Johannes Nicolaisen

Hos Bog & idé er "The pastoral Tuareg " tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i serien "The Carlsberg Foundation's nomad research project". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Thames and Hudson Rhodos.

Endnu en af Johannes Nicolaisen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Johannes Nicolaisen