Bog & idéJohannes Nørregaard Frandsen

Bøger skrevet af Johannes Nørregaard Frandsen

Læs mere om Johannes Nørregaard Frandsen
3 produkter
3 produkter
Kovendinger
KovendingerJohannes Nørregaard Frandsen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Kovendinger
Hvor ligger provinsen
Hvor ligger provinsenJohannes Nørregaard Frandsen
269,95 DKK
Hæftet
(8)
Hvor ligger provinsen
Dansk litteraturs historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk litteraturs historieHenrik Wivel
414,96 DKK
Indbundet
(0)
Dansk litteraturs historie

Mere om Johannes Nørregaard Frandsen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Johannes Nørregaard Frandsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Nørregaard Frandsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Landmåleren" udgivet af Gyldendal - "Kovendinger" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Dansk litteraturs historie" udgivet af Gyldendal

Mere om Johannes Nørregaard Frandsens bøger

Johannes Nørregaard Frandsen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Nørregaard Frandsens bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Nørregaard Frandsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Johannes Nørregaard Frandsens "Landmåleren"

Det er muligt at købe Johannes Nørregaard Frandsens "Landmåleren" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Kovendinger" af Johannes Nørregaard Frandsen

"Kovendinger" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Johannes Nørregaard Frandsen