Bog & idéJohannes Töws

Bøger skrevet af Johannes Töws

Læs mere om Johannes Töws
1 produkter
1 produkter
Fermats sidste sætning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fermats sidste sætningJan Egesborg
124,46 DKK
Indbundet
(0)
Fermats sidste sætning

Mere om Johannes Töws

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Johannes Töws. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Töws' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Finn Foton og coronavaccinen" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Finn Foton og Havets Klimakamp" udgivet af Polyteknisk Boghandel og Forlag A/S - "Finn Foton og Elektromagnetismen" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Finn Foton og Kvantefysikken" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Finn Foton og kvantefysikken" udgivet af Dome of Visions - "Lys og mørke" udgivet af Alvilda - "Primtalstvillinger" udgivet af Forlaget Alvilda - "Fermats sidste sætning" udgivet af Alvilda

Mere om Johannes Töws' bøger

Johannes Töws har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Johannes Töws kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Töws er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Finn Foton og coronavaccinen" af Johannes Töws

Det er muligt at købe Johannes Töws' "Finn Foton og coronavaccinen" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Polyteknisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Johannes Töws "Finn Foton og Havets Klimakamp"

"Finn Foton og Havets Klimakamp" kan købes som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Polyteknisk Boghandel og Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Johannes Töws