Bog & idéJohannes zu Eltz

Bøger skrevet af Johannes zu Eltz

Læs mere om Johannes zu Eltz
1 produkter
1 produkter
YOUCAT dansk
BOEGERTILSTAERKPRIS
YOUCAT danskChristian Schmitt
124,46 DKK
Indbundet
(0)
YOUCAT dansk

Mere om Johannes zu Eltz

Johannes zu Eltz har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Eltz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "YOUCAT dansk" udgivet af Katolsk Forlag - "Youcat" udgivet af Ansgarstiftelsen¤Katolsk Forlag

Johannes zu Eltz' bøger

Der er to tilgængelige bøger af Johannes zu Eltz hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Eltz som indbundet. Bøgerne af Eltz er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Johannes zu Eltz' "YOUCAT dansk"

Hos Bog & idé er "YOUCAT dansk" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Katolsk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Youcat" af Johannes zu Eltz

Det er muligt at købe Johannes zu Eltz' "Youcat" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ansgarstiftelsen¤Katolsk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Johannes zu Eltz