Bog & idéJohn A. Hall

Bøger skrevet af John A. Hall

Læs mere om John A. Hall
1 produkter
1 produkter
Introduction to Political Sociology
Introduction to Political SociologyRune Stubager
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Introduction to Political Sociology

Mere om John A. Hall

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra John A. Hall. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Halls seneste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? John A. Halls bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Introduction to Political Sociology" udgivet af Gyldendal - "Building the nation" udgivet af DJØF Publishing¤McGill-Queens University Press - "Introduction to Political Sociology" udgivet af HansReitzels - "Elementære oder" udgivet af Gyldendal

Bøger af John A. Hall

Du kan bestille fire bøger af John A. Hall her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra John A. Hall kan købes i flere formater. Halls bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

John A. Halls "Introduction to Political Sociology"

Det er muligt at købe John A. Halls "Introduction to Political Sociology" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

John A. Hall "Building the nation"

Det er muligt at købe John A. Halls "Building the nation" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af DJØF Publishing¤McGill-Queens University Press.
Detaljer
Fulde navn:
John A. Hall