Bog & idéJohn Banville

Bøger skrevet af John Banville

Læs mere om John Banville
3 produkter
3 produkter
Havet
BOEGERTILSTAERKPRIS
HavetJohn Banville
207,46 DKK
Hæftet
(1)
Havet
Havet
STREAM
HavetJohn Banville
119,95 DKK
Lydbog
(1)
Havet
Havet
HavetJohn Banville
149,95 DKK
EBOG
(1)
Havet

Mere om John Banville

Der er en del bøger skrevet af John Banville på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Banvilles nyeste udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? John Banvilles bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Havet" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Havet" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Havet" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Uendelighederne" udgivet af Turbine - "Havet" udgivet af Bechs Forlag - Viatone

Bøger skrevet af John Banville

John Banville har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille John Banville bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Banville er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

John Banvilles "Havet"

Hos Bog & idé er "Havet" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Havet" af John Banville med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på sproget kan ikke bestemmes og er publiceret af Bechs Forlag - Viatone.

"Havet" af John Banville

Det er muligt at købe John Banvilles "Havet" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Havet" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bechs Forlag - Viatone.
Detaljer
Fulde navn:
John Banville