Bog & idéJohn Brandt Brodersen

Bøger skrevet af John Brandt Brodersen

Læs mere om John Brandt Brodersen
3 produkter
3 produkter
Forebyggende sundhedsarbejde
Forebyggende sundhedsarbejdeBjørn E. Holstein
689,95 DKK
Hæftet
(0)
Forebyggende sundhedsarbejde
Personlig medicin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Personlig medicinJohn Brodersen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Personlig medicin
Sundhedsfremme i hverdagen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsfremme i hverdagenCliff Kaltoft
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsfremme i hverdagen

Mere om John Brandt Brodersen

John Brandt Brodersen har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Brodersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Personlig medicin" udgivet af Gyldendal - "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal

Mere om John Brandt Brodersens bøger

John Brandt Brodersen har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Brodersens bøger kommer bare som hæftet. Brodersens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Forebyggende sundhedsarbejde" af John Brandt Brodersen

Hos Bog & idé er "Forebyggende sundhedsarbejde" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

John Brandt Brodersen "Personlig medicin"

Hos Bog & idé er "Personlig medicin" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
John Brandt Brodersen