Bog & idéJohn Burns

Bøger skrevet af John Burns

Læs mere om John Burns
3 produkter
3 produkter
Kinfolk Garden
Kinfolk GardenJohn Burns
299,95 DKK
Hardback
(0)
Kinfolk Garden
Kinfolk Travel
Kinfolk TravelJohn Burns
299,95 DKK
Hardback
(0)
Kinfolk Travel
The Art of Kinfolk
The Art of KinfolkAn Iconic Lens on Life and Style
699,95 DKK
Hardback
(0)
The Art of Kinfolk

Mere om John Burns

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af John Burns. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Burns.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? John Burns' bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Kinfolk Garden: How to Live with Nature" udgivet af Artisan - "Drager" udgivet af Flachs

Bøger skrevet af John Burns

Der er to tilgængelige udgivelser af John Burns hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra John Burns kommer i forskellige formater. Bøgerne af Burns er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The Kinfolk Garden: How to Live with Nature" af John Burns

Hos Bog & idé er "The Kinfolk Garden: How to Live with Nature" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Artisan, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

John Burns "Drager"

Dette er en også en skøn bog fra Burns, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Flachs.
Detaljer
Fulde navn:
John Burns