Bog & idéJohn D. Teasdale

Bøger skrevet af John D. Teasdale

Læs mere om John D. Teasdale
1 produkter
1 produkter
Mindfulness-baseret kognitiv terapi mod depression
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mindfulness-baseret kognitiv terapi mod depressionMark G. Williams & John D. Teasdale
458,96 DKK
Indbundet
(0)
Mindfulness-baseret kognitiv terapi mod depression

Mere om John D. Teasdale

Der er bare én bog af John D. Teasdale tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Mindfulness-baseret kognitiv terapi mod depression". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

John D. Teasdales "Mindfulness-baseret kognitiv terapi mod depression"

Hos Bog & idé er "Mindfulness-baseret kognitiv terapi mod depression" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af John D. Teasdale fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
John D. Teasdale