Bog & idéJohn Eli Andersson

Bøger skrevet af John Eli Andersson

Læs mere om John Eli Andersson
1 produkter
1 produkter
Valg der skaber viden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Valg der skaber videnClaus Nygaard
323,96 DKK
Indbundet
(0)
Valg der skaber viden

Mere om John Eli Andersson

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger af John Eli Andersson. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Andersson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Økonomi for ikke-økonomer" udgivet af AC Media (Andersson Consulting ApS) - "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal - "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal - "Ph.d.-processen " udgivet af Samfundslitteratur - "Activity Based Costing Management - en bog for praktikere" udgivet af AC Media (Andersson Consulting ApS)

Bøger af John Eli Andersson

Der er seks tilgængelige bøger af John Eli Andersson hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Anderssons bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Andersson er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Økonomi for ikke-økonomer" af John Eli Andersson

"Økonomi for ikke-økonomer" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er AC Media (Andersson Consulting ApS), der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

John Eli Andersson "Valg der skaber viden"

Det er muligt at købe John Eli Anderssons "Valg der skaber viden" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
John Eli Andersson