Bog & idéJohn Hannover

Bøger skrevet af John Hannover

Læs mere om John Hannover
2 produkter
2 produkter
Introduktion til REGNSKAB
Introduktion til REGNSKABJohn Hannover
159,95 DKK
Paperback
(0)
Introduktion til REGNSKAB
Start-up
Start-upJohn Hannover
119,95 DKK
EBOG
(0)
Start-up

Mere om John Hannover

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af John Hannover. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hannovers nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "ApS" udgivet af Saxo Publish - "Start-up" udgivet af Saxo Publish - "Startup" udgivet af Saxo Publish - "Fradrag 2019" udgivet af Saxo Publish - "Fradrag 2018" udgivet af Saxo Publish - "Fradrag 2018" udgivet af Saxo Publish - "IVS - Iværksætterselskab" udgivet af Saxo Publish - "Krigs korrespondance" udgivet af Saxo Publish - "Start-up" udgivet af Saxo Publish - "Fradrag 2017" udgivet af Saxo Publish - "ApS - alt du behøver at vide om anpartsselskaber" udgivet af Saxo Publish - "Selvstændig" udgivet af Saxo Publish - "IVS - Iværksætterselskaber" udgivet af Saxo Publish - "Personlig virksomhed - Enkeltmands & I/S" udgivet af Saxo Publish - "Fradrag" udgivet af Saxo Publish - "Introduktion til REGNSKAB" udgivet af Saxo Publish

John Hannovers bøger

Du kan finde 16 bøger af John Hannover her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe John Hannover bøger i udvalgte formater. Hannovers bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Saxo Publish.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

John Hannovers "ApS"

Hos Bog & idé er "ApS" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Saxo Publish, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Start-up" af John Hannover

"Start-up" kan købes online som ebog. Hvis du køber "Start-up" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saxo Publish.
Detaljer
Fulde navn:
John Hannover